Southeast Europe Atrium European Union
shtëpi » vend » PALLATI I KONGRESEVE

PALLATI I KONGRESEVE

Tiranë / Shqipëri

Pallati i Kongreseve është ndërtuar në vitet 1982-1986 për Partinë e Punës lokale si një objekt për kongrese dhe konferenca. Sot, pallati është përdorur si një vend jofunksional, që pret konferenca, festivale, ekspozita, ceremoni, koncerte dhe të tjera. Pallati i Kongreseve është 70 metra i gjatë dhe 18 - 23 metra i lartë. Salla kryesore ka vend për 2100 njerëz dhe është e pajisur me mjete arti, ndriçimi dhe pajisje dëgjimi, dhe ajër të kondicionuar. Ka tre salla të tjera më të vogla, me një kapacitet të reduktuar prej 150, 280 dhe 300 njerëzish, i projektuar si mjedis pune për takime të korporatash, palë private dhe ngjarje të tjera të ngjashme.

newsletter

lidhje

www.southeast-europe.net

Official web page of the South-East Europe Programme

mdrl.ro

Official web page of Romanian Ministry of Regional Development and Tourism

www.mop.gov.si

Official web page of Ministry of the environment and spatial planning of Republic of Slovenia

www.programmasee.it

Italian contact point for the South East Europe Programme

More...

dokumentet

Albanian ATRIUM ID-CARD
Arkitektura e Regjimeve Totalitare në Menaxhimet Urbane...

Bosnian ATRIUM ID-CARD
Arhitektura totalitarnih režima 20. vijeka...

Bulgarian ATRIUM ID-CARD
Dimitrovgrad
Архитектура на тоталитарните режими от 20-ти век в градското управление...


Bolgarian ATRIUM ID-CARD
Sofia
Архитектура на тоталитарните режими от 20-ти век в градското управление...

More...